ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ //HEALTH REPORT-MEDICAL EXAMSΣε ενημερώνω ότι βρίσκομαι σε άψογη φυσική κατάσταση και εξετάζομαι πολύ συχνά τόσο δερματολογικά όσο και αιματολογικά.
 Αν θες να το επιβεβαιώσεις μπορείς να ζητήσεις να δεις τις τελευταίες μου αιματολογικές εξετάσεις που αφορούν στα ΣΜΝ προτού προχωρήσουμε στα περαιτέρω!
*******************

Εξετάζομαι μηνιαίως για τα πιο κάτω:

1. Ηπατ. A, B & C 
-Αυστραλιανό Αντιγόνο (HBsAg)
-Ab έναντι του πυρήνα του ιού της ηπατ. Β (Α-ΗΒc)
-anti-HAV & anti-HCV 

(έχω αντισώματα Ηπατ. Α & Β λόγω των αντίστοιχων εμβολίων!)

2. 
HIV I & II

3. 
VDRL (σύφιλη) 

4.
Δερματολογικές εξετάσεις για κονδυλώματα, έρπη κτλ.
***

Εξετάζομαι τουλάχιστον ανά τρίμηνο για τα πιο κάτω:
1.
-Καλλιέργεια Ουρηθρικού 
(για Mycoplasma hominis, για Ureaplasma urealyticum και για Clamydia trachomatis)
-Καλλιέργεια Ορθικού επιχρίσματος
-Καλλιέργεια Φαρυγγικού
-Καλλιέργεια και παρασιτολογική εξέταση Κοπράνων 

για: 
Βλεννόρροια (γονόρροια), χλαμύδια, παράσιτα και εντεροπαθογόνα συμπτώματα. 

2.
Γενική εξέταση ούρων. 

3. 
ετήσια: Γαστροσκόπηση/Κολονοσκόπηση 


***ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ***

Έχω τα εμβόλια κατά των:

Ηπατ. A & B,  εμβόλιο Gardasil κατά του ιού HPV (Human Pappilloma Virus, ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων), εμβόλιο Infanrix IPV-Hib(το πενταπλό εμβόλιο διφθερίτιδας-τετάνου-κοκκύτη- πολιομυελίτιδας-αιμόφιλου ινφλουέντζας τυπου Β), το εμβόλιο του πνευμονιοκόκκου [Pneumococcal polysaccharide vaccine, PPSV23 (PNEUMOVAX)] & PCV13 (Prevenar), εμβόλιο Bexsero έναντι του μηνιγγιτιδόκοκκου οροομάδας Β, εμβόλιο MMR (ιλαρά, ερυθρά, παρωτίτιδας) καθώς το ετήσιο ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ εμβόλιο (τετραδύναμο/2020-21).
Εμβολιασμένη έναντι covid19. 


Διαδικασία και Όροι Συνάντησης

**** 
Παρακαλώ διαβάστε πιο κάτω με ιδιαίτερη προσοχη!


ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ:
*ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 22ΧΡ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ!) 
ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ:
*ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ/ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΥΣΙΩΝ! 
-
ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ:
*ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΣΜΝ (σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα) 
(π.χ. Έρπη, Σύφιλη, Κονδυλώματα, Χλαμύδια, HIV)
ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ:
*ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ, ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!
*ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ BLOCKED!
*****
(ΥΓΙΗ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ  ΑΝΩ ΤΩΝ 22χρ. ΜΟΝΟ!)

* ΔΕΝ πραγματοποιώ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ(υψηλού ρίσκου, e.g., bareback!), ΑΚΡΑΙΕΣ και ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΕΣ φαντασιώσεις. 
Αν είσαι φορέας HIV I, II,  ηπατίτιδας B/C ή Σύφιλης (VDRL) και το γνωρίζεις έχεις τη νομική υποχρέωση να με ενημερώσεις!!! 


Αν νομίζεις ότι έχεις εκτεθεί στον HIV:

Αν έχεις λόγους να πιστεύεις ότι είχες μια επικίνδυνη σεξουαλική επαφή ή ότι από κάποιον άλλον τρόπο σου έχει μεταδοθεί ο HIV, πήγαινε αμέσως στο κοντινότερο νοσοκομείο ή στην κοντινότερη Μονάδα Λοιμώξεων (μάθε την κοντινότερη στην περιοχή σου τηλεφωνώντας στο 2107222222) και ζήτησε να σου χορηγηθεί η PEP (προφύλαξη μετά την έκθεση). Αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό και σίγουρα εντός 72 ωρών από την ώρα που νομίζεις ότι κόλλησες.
Προσοχή! Η PEP ουσιαστικά είναι αντιρετροϊκή αγωγή και θα πρέπει να την ακολουθήσεις για συγκεκριμένο διάστημα (δεν πρόκειται για χάπι μιας μέρας). 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

Προστασία τη δικής σου σεξουαλικής υγείας και των άλλων

Πρωκτικό και κολπικό σεξ
Το πρωκτικό και κολπικό σεξ χωρίς προφύλαξη είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορείς να κάνεις για να κολλήσεις ή να μεταδώσεις τον ιό. Οι πιθανότητες να μεταδώσεις τον ιό με το πρωκτικό ή το κολπικό σεξ χωρίς προφύλαξη είναι μεγαλύτερες όταν είσαι αυτός που διεισδύει κατά τη σεξουαλική επαφή. Ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα υψηλός, αν έχεις υψηλό ιικό φορτίο, μη θεραπευμένο ΣΜΝ ή αν εκσπερματώνεις μέσα στο/η σύντροφό σου. Ομοίως, οι πιθανότητες να μολυνθεί με τον ιό από εσένα ένας οροαρνητικός είναι αυξημένες, αν έχει μη θεραπευμένο ΣΜΝ όταν κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη.
Αν είσαι αυτός/ή που δέχεται διείσδυση στο σεξ, ο κίνδυνος να μεταδώσεις τον ιό είναι μειωμένος, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει, ειδικά αν έχεις υψηλό ιικό φορτίο ή μη θεραπευμένα ΣΜΝ.
Στοματικό σεξ
Ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού μέσω του στοματικού σεξ είναι πολύ μικρότερος από ό,τι μέσω του πρωκτικού ή του κολπικού σεξ. Η Υπηρεσία Προστασίας Υγείας, η οποία παρακολουθεί τον ιό στην Ευρώπη, εκτιμά ότι περίπου το 1 με 3% του συνόλου της σεξουαλικής μετάδοσης του ιού οφείλεται στο στοματικό σεξ. Ωστόσο τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αντικρουόμενα, με ορισμένους γιατρούς και κάποιες μελέτες να δείχνουν ότι μέχρι και το 8% των μολύνσεων από τον ιό οφείλονται σε στοματικό σεξ και άλλοι να θέτουν το ποσοστό πολύ χαμηλότερα, ακόμα και σε μηδενικό επίπεδο.
Ο κίνδυνος να μεταδόσεις ή να κολλήσεις HIV από το στοματικό σεξ είναι πολύ χαμηλότερος από τον κίνδυνο του πρωκτικού ή κολπικού σεξ χωρίς προφύλαξη. Παρ’ όλα αυτά, αυτός ο πολύ μικρός κίνδυνος αυξάνεται αν έχεις πολύ υψηλό ιικό φορτίο, μη θεραπευμένο ΣΜΝ, αν εκσπερματίσεις στο στόμα του συντρόφου σου ή αν εκείνος έχει ουλίτιδα, ερεθισμούς ή πληγές στο στόμα.
Δεν υπάρχουν αναφορές για μετάδοση του ιού σε γυναίκα που δέχεται στοματικό σεξ.
Προφυλακτικά
Τα προφυλακτικά, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, προσφέρουν άριστη προστασία έναντι των μολύνσεων από ΣΜΝ και της μετάδοσης του ιού σε άλλους ή επιμόλυνσης με άλλο στέλεχος του ιού. Στην Ευρώπη παλιότερα σύστηναν να χρησιμοποιούμε πιο δυνατά προφυλακτικά για το πρωκτικό σεξ, ωστόσο οι έρευνες έχουν δείξει ότι και τα κοινά προφυλακτικά είναι εξίσου ασφαλή. Τα προφυλακτικά φτιάχνονται συνήθως από λάτεξ. Μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο λάτεξ. Σε αυτή την περίπτωση, τα προφυλακτικά από πολυουρεθάνη είναι μια ασφαλής εναλλακτική λύση.

Είναι επίσης σημαντικό εκτός από προφυλακτικό να χρησιμοποιείς λιπαντικό όταν κάνεις πρωκτικό σεξ, επειδή η τριβή χωρίς λίπανση κάνει πιο πιθανό να σκιστεί το προφυλακτικό. Πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείς λιπαντικά με βάση το νερό, καθώς αυτά που έχουν σαν βάση το λάδι χαλάνε τα προφυλακτικά, τα οποία μπορεί να σκιστούν.
Αν οι σεξουαλικές σου επαφές είναι μεγάλες σε χρονική διάρκεια, τότε είναι ασφαλέστερο να αλλάζεις προφυλακτικό κάθε 30 λεπτά.
Πώς βοηθούν τα αντιρετροϊκά φάρμακα στην πρόληψη του HIV (PEP)

Αν ένα άτομο εκτεθεί στον ιό κατά τη διάρκεια του σεξ, οι Μονάδες Λοιμώξεων μπορεί να δώσουν αντιρετροϊκά φάρμακα για σύντομο χρονικό διάστημα για την πρόληψη της λοίμωξης. Αυτό ονομάζεται προφυλακτική αντιρετροϊκή αγωγή μετά από μη επαγγελματική έκθεση στον HIV ή προφύλαξη μετά την έκθεση (PEP για συντομία).

Προσοχή
Ο γιατρός της Μονάδας Λοιμώξεων είναι αυτός που αποφασίζει αν θα δώσει PEP ή όχι, συνεκτιμώντας τις περιστάσεις, τον κίνδυνο μόλυνσης αλλά και τον κίνδυνο για ανεπιθύμητες ενέργειες και εμφάνιση αντοχής στον ιό. Η PEP δεν είναι ένα είδος «χαπιού της επόμενης ημέρας» για τον ιό και δεν είναι 100% αποτελεσματική.
Για να πετύχει η PEP πρέπει οπωσδήποτε να την πάρεις το συντομότερο δυνατό μετά την πιθανή έκθεση στον ιό, κατά το δυνατόν μέσα σε τέσσερις ώρες ή μέσα σε 24 ώρες και οπωσδήποτε εντός 72 ωρών.I can assure you that I'm in excellent physical/health condition and  I undergo dermatological and hematological check-ups very often. Upon your visit you can ask to see my latest health report regarding STDs before we proceed to any physical contact just to be sure!

I'm completely STDs FREE and undergo monthly medical check-ups and I am fully VACCINATED!  
I DO NOT ENTERTAIN MEN WITH ANY KIND OF STDs! 

Please refrain form contacting me! Contact your doctor instead!